• Lektoriranje za uspešneLektoriranje

    Lektoriranje diplomskih nalog za 1,4 EUR na lektorsko stran vključuje BREZPLAČEN tehnični pregled. Vsaka stranka prejme potrdilo o lektoriranju, kopijo lektoričine diplome in originalni račun. Prevod povzetka le 15 EUR.
    +Read More
  • 1

Lektoriranje diplomskih nalog

Potrebujete hitro, kakovostno in poceni lekturo diplomske naloge v skladu z navodili vaše šole? Z lektoriranjem diplomskih nalog imam več kot 25 let izkušenj, zato ste na pravem naslovu. Poleg tega lahko naročite tudi prevod povzetka diplomske v angleški jezik.


Poceni lektoriranje diplomskih nalog po meri!

Diplomske, magistrske in seminarske naloge ter doktorske disertacije lektoriram za 1,40 € na lektorsko stran (1500 znakov brez presledkov). Več o cenah mojih storitev pa lahko najdete na cenik za lektoriranje, prevajanje in oblikovanje. Poceni lektoriranje zajema tudi brezplačen tehnični pregled naloge, zaradi česar boste prihranili veliko časa.


Kako poteka naročilo lekture?

Če ste se odločili, da želite diplomirati brez težav pri oddaji naloge, me pokličite na 031/456-445 ali 040/900-066 ali mi pišite na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate., da se dogovorimo za termin. Nato boste po e-pošti poslali svojo nalogo in zelo hitro vam bom poslala ponudbo.

Po potrditvi ponudbe prejmete predračun, ki ga morate poravnati do dogovorjenega roka. Nato po e-pošti prejmete lektorirano diplomsko v dveh izvodih. V enem boste imeli na vpogled, kaj sem popravila, v drugem pa bodo ti popravki že sprejeti. Istočasno vam bom poslala tudi potrdilo o lektoriranju naloge ali izpolnjen obrazec vaše šole in fotokopijo svoje diplome kot dokazilo o strokovni usposobljenosti.


Top kakovost + izkušnje = Toplektoriranje

Stranke, ki povprašujejo, se običajno hitro odločijo zame, saj odlično poznam vsa navodila šol za pisanje in oblikovanje diplomskih nalog in jim že ob hitrem preletu naloge povem, kaj ni v skladu z navodili in kaj je treba popraviti.

Ni boljšega občutka od veselja ob zadovoljstvu mojih strank.

Vas zanima? Preizkusite Toplektoriranje: 031/456-445 ali 040/900-066 ali Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

Spletna stran za lektoriranje za pravilno delovanje uporablja piškotke (nujne) in piškotek Statcounterja, ki ne hrani osebnih podatkov. Ali se strinjate z uporabo spletnih piškotkov na tej strani? Oglejte si informacije o naših piškotkih TUKAJ.

  Strinjam se s piškotki na tej strani.