Cenik za lektoriranje in druge storitve

Cenik za lektoriranje in prevajanje vsebuje aktualne cene vseh mojih storitev. Lektoriranje le 1,8 € na lektorsko stran.

Lektoriranje diplomskih, mag. in doktorskih nalog 1,8 EUR/stran*
Lektoriranje diplomskih in drugih nalog v 24 urah 2,5 EUR/stran*
Lektoriranje drugih strokovnih in poljudnih besedil 2 EUR/stran*
Prevajanje povzetka 15 EUR/prevod**
Prevajanje v angleški jezik in obratno 15 EUR/stran*


Najnižja cena za lektoriranje diplomske, magistrske, doktorske in seminarske naloge je 50 evrov.

Razlaga postavk cenika

Cene na strani so za 1 lektorsko oz. avtorsko stran (1500 znakov brez presledkov).

(*) Če je besedilo na nizki ravni, je lahko cena tudi višja (o tem vas predhodno obvestim).

(**) Cena za prevod povzetka velja za povzetke, dolge do ene A4 strani (pisava velikosti 12 in razmik med vrsticami 1,5). V primeru daljših povzetkov je cena 15 EUR za 1.500 znakov brez presledkov.

Se vam mudi in lektorirano diplomsko nalogo želite najkasneje v 24 urah? Ni problema! V največ 24 urah bom kakovostno lektorirala vašo diplomo za 2,5 € na lektorsko stran. Glede prostega termina se morate predhodno posvetovati z mano na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali na 031/456-445.

Vse cene za lektoriranje in prevajanje so brez DDV na osnovi 1. odstavka 94. člena Zakona o davku na dodano vrednost (nismo zavezanci za DDV).

Spletna stran za lektoriranje za pravilno delovanje uporablja piškotke (nujne) in piškotek Statcounterja, ki ne hrani osebnih podatkov. Ali se strinjate z uporabo spletnih piškotkov na tej strani? Oglejte si informacije o naših piškotkih TUKAJ.

  Strinjam se s piškotki na tej strani.