Najcenejše lektoriranje diplomskih nalog!

Ponujam najcenejše lektoriranje nalog, ki poleg jezikovnega pregleda obsega tudi urejanje oblike vaše naloge v skladu s smernicami vaše šole. Tako poceni storitve si lahko privoščim, saj pri delu nimam nobenih dodatnih stroškov. Delam namreč od doma v prostem času, in sicer z največjim veseljem.

Delo opravljam kakovostno in vedno najdem čas za stranko, ki se ji mudi. Cena in hitrost ne vplivata na kakovost lekture, saj imam dolgoletne izkušnje, ki mi omogočajo, da delo opravim hitreje kot začetniki. Obenem sem zaposlena v šolstvu, kjer kot profesorica poučujem slovenski in angleški jezik.


Najcenejše s poudarkom na kakovosti!

Vsaka stranka po opravljenem delu prejme dve različici lektorirane diplome. V prvi boste lahko pogledali, kaj vse sem popravila in uredila, v drugi pa bodo vsi popravki že sprejeti. BREZPLAČNO boste prejeli še potrdilo o lektoriranju (moje ali izpolnjen obrazec šole), fotokopijo moje diplome in morda poseben dokument z opombami glede vsebine, ki jo je treba dopolniti.

Zadovoljni študenti me dnevno priporočajo svojim kolegom, češ da sem:

 • najcenejša,
 • najbolj zanesljiva,
 • najhitrejša,
 • najbolj kakovostna,
 • najbolj prijazna in poslušna ter tako
 • najboljša na svojem področju.

 

Toplektoriranje – naj lektura za vse, ki želijo VEČ!

Dejstvo je, da boste najbrž diplomirali samo enkrat in boste na to zelo ponosni, saj boste uresničili enega od svojih življenjskih ciljev. Zato ne dopustite, da diplomirate s slogovno slabim besedilom, polnim napak. Dovolite, da vam pomagam, da boste na svoje delo še bolj ponosni.

Ali ste vedeli, da večina ljudi nemudoma preneha z branjem besedila, če:

 • je sestavljeno iz zelo dolgih povedi,
 • so odstavki v povprečju daljši od 10 vrstic,
 • vsebuje veliko slovničnih napak,
 • vsebuje veliko pravopisnih napak,
 • se avtor neprestano ponavlja,
 • se avtor zelo slabo oz. po domače izraža.


Tukaj nastopim jaz, saj na osnovi večletnih izkušenj z lektoriranjem in pisanjem strokovnih ter publicističnih besedil poskrbim za jezikovno pravilnost in slogovno ustreznost vaše naloge. To pa še zdaleč ni vse!


Poceni lektoriranje obsega tudi tehnični pregled naloge

Med tem, ko nalogo lektoriram, se natančno posvetim še obliki vaše naloge, ki jo preverim v skladu z navodili vaše šole. To je ena od mojih največjih prednosti, saj se študentom pri oddaji naloge navadno zaplete ravno pri tem delu. Skrben tehnični pregled diplomske pa vam lahko to prihrani, s tem pa tudi stroške morebitne vnovične vezave.

Odločitve, da mi zaupate lektoriranje vaše diplomske naloge, ne boste obžalovali, saj se bom potrudila, da presežem vaša pričakovanja. Moj glavni cilj so zadovoljne stranke, ki prejmejo kakovostno storitev in pri tem prihranijo DENAR in čas.

Spletna stran za lektoriranje za pravilno delovanje uporablja piškotke (nujne) in piškotek Statcounterja, ki ne hrani osebnih podatkov. Ali se strinjate z uporabo spletnih piškotkov na tej strani? Oglejte si informacije o naših piškotkih TUKAJ.

  Strinjam se s piškotki na tej strani.